Onderhoud & Reparatie

RUILMOTOREN

Ook voor het wisselen van complete motoren draait de Poolse Auto Service haar handen niet om!

VOERTUIG INSPECTIE

Een Voertuig Inspectie bij AutoGriffioen geeft u niet alleen inzicht in de staat van de auto maar ook een eerlijk en onafhankelijk advies!

VOERTUIG INSPECTIE

Wij gebruiken moderne technieken om een probleem met u auto snel en efficient op te kunnen lossen!

Auto Griffioen heeft de beschikking over een goed uitgeruste werkplaats. Hier verrichten we niet alleen het onderhoud aan de door ons verkochte auto, ook met een elders aangeschafte auto bent u hier meer dan welkom!
Door de samenwerking met de Poolse Auto Service kunnen wij een werkplaatstarief van slechts €40,- per uur ex. BTW hanteren.
Een kleine beurt kunt u door ons al laten uitvoeren vanaf slechts €79,95 ex. BTW. Slijtageonderdelen zoals banden, remmen, accu’s etc. kunt u bij ons tegen zeer aantrekkelijke prijzen laten vervangen. En in sommige gevallen werken we met sloopdelen om de prijs te drukken. Ook beschikken we over een ruim assortiment aan gebruikte banden die we al vanaf €20 ex BTW per band gemonteerd en gebalanceerd op uw auto kunnen monteren.
Wij denken graag met u mee; als u meer ingrijpende werkzaamheden aan uw auto te doen heeft bent u van harte welkom voor een vrijblijvende prijsopgave. Of het nu gaat om een kapot licht of een lekke koppakking, Auto Griffioen helpt u snel, vakkundig en tegen een eerlijke prijs!